No food?

Har ni sett hon där tjejen på Youtube som säger att man inte ska ge mat till barnen i Afrika för att "världen är överbefolkad" och att man plågar dom genom att skicka mat till dom? Man fattar att hon fakear allt hon säger på sina videobloggar. Hon har gjort några andra då hon t.ex pratar om att hon inte litar på fula människor också, men helt ärligt så fattar man att hon bara gör allt för att provocera folk och för att folk ska gå in på hennes blogg, vilket hon lyckas väldigt bra med. På sin videoblogg sa hon t.ex:
"Jag tycker att det borde finnas så mycket folk som maten räcker till." Det gör det ju...? Vi i västvärlden har ju huur mycket mat som helst! Det finns inget stopp på maten. Hur kan man då se att maten inte räcker till?
"Istället för att hjälpa dom gör ni faktiskt raka motsatsen" (genom att ge mat till dom). Men om man inte ger dom någon mat så svälter dom mer eller vad man ska säga, då blir det ju värre, eller? Bättre att gå mätt 1 dag och hungrig 99 än att gå hungrig 100.
"Iställer för att skicka mat, kan man skicka preventilmedel så att dom inte förökar sig." Hold up. "så att dom inte förökar sig"? Det låter som hon pratar om djur. No respect! Och det finns ju en anledning till att dom skaffa "10 barn ist för 2". Dom skaffar ju många barn för att dom ska hjälpa till, skaffa pengar, försörja familjen osv, jag tror inte att det är för att dom inte har några preventilmedel. Skulle man ge dom mat så kunde dom lägga pengar på utbildning och då behöver dom inte lika många barn till att försörja familjen.
Sen när hon tar upp det där med djuren och att man ska lägga pengar på dom och inte barnen i Afrika... Visst djur lider och det är synd om dom men, seriously?
Eller när hon sitter där med sin mat och äter, man fattar ju att det inte direkt är en slump att hon mat som hon äter när hon pratar om att man inte ska ge mat till behövande människor.
Eller när hon säger att världen är överbefolkad. Det är ju vi i västvärlden som släpper ut massa avgaser och försör världen.

Helt enkelt.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0