29:e februari

29:e februari, det borde vara en röd dag. Seriöst, man borde fira denna dagen. Skulle jag vara statsminister eller kung eller what ever så skulle jag bestämma det...
Tänk vad coolt att fylla år denna dagen. Ha en riktig födelsedag var fjärde år. Så kan man ha värsta festen bara för att man fyller år påriktigt. Men på facebook t.ex, när skulle det stå sådär "Idag fyller Klas-Göran Svensson år" när det inte är skottår? Skulle det stå 1a mars, eller skulle de bara hoppa över personens födelsedag?

Aja, vet att ni tänker

nu, men get used to it! :D

EllenHur kan man inte tycka om Ellen DeGeneres? Bäst är hon! Blir alltid glad när jag ser hennes show! :D

Starships were ment to fly


Nicki Minaj all the way!

Mars

Kan det inte bli mars snart? Ser fram emot mars!
5:e mars ska jag tillbaka till skolan. Trodde att prao skulle vara mer soft.. men icke haha, saknar skolan faktiskt. Våra crazy raster saknar jag mest!
6:e mars ska alla i min årskurs i min skola åka på skidresa, wiho! Hoppas jag inte bryter benet. Klumpig som är är är jag stolt över mig om jag kommer hem hel haha.
7:e mars är vi lediga från skolan.
25:e fyller min soulmate år! Då blir hon 15 på riktigt! Haha :D
Så får vi hoppas att jag går något helgen den 24e-25e eller de 2 andra helgerna efter det! :D
Sen längtar jag såklart efter värmen! Hoppas att våren kommer igång på riktigt i mars, så man iaf kan ha skinnjacka utan 298145 tröjor under.


Dansa istället!

Vadå fotboll? Varför ska man spela fotboll om man kan vara smart och börja dansa? Jo, för alla andra spelar fotboll... töntar...haha, nej men seriöst, jag lovar, om det är någon kille som läser detta nu och valde någon annan sport än dans, synd för dig (ja, dans är en sport, ni som inte håller med, har helt klart inte dansat)! Asså fatta vad coolt om man är på en fest och så kommer nån och dansar skitbra, det är ju mycket bättre än nån som står och slår med handen i luften till beatet. Man ba wow, you've got the moves ang groves, fast nah. Om du står där och kan trixa med en boll så kommer ingen bry sig, för halva Sverige kan göra exakt samma sak, om inte mer!
Seriöst tjejer, who would catch your eye? Killen som spelar bra fotboll eller killen som dansar bra? Precis!
Missförstå mig inte, att spela fotboll är också bra, om du kan spela bra, det vill säga. Spelar du sådär... vad är då grejen?
Ska du göra något, satsa på det.

I mean how dope is this?!


Facebook=SMHI?

Stör mig så mycket på att när det är något nytt med t.ex vädret, som att den första snön kommer för första gången på ganska lång tid, så är alltid startsidan bombat med "OMG DET SNÖAR!", "SNÖÖÖÖ" och "JAA SNÖÖÖÖÖ!" eller "Neeeej fuck snön!". Man ba jo tack, jag lever inte i en cementklump! Jag bor i ett vanligt hus med fönster, det tror jag att de flesta andra människorna i Sverige som har facebook också har, tror det eller ej. Eller typ när det är jul så ska alla skriva "JUL!", "Idag är det julafton!", "JUUULEN ÄR HÄÄR NU!". Ärligt talat så tror jag att vi som firar jul vet när högtiden kommer, jag menar det är ganska svårt att missa alla granar, ljus, julpynt osv. Okej om någon skriver typ "God jul!" eller något liknande men "Idag är det julafton"... no shit!


Sen när dricker du kaffe?

Kände för att göra ett inlägg såhär på natten haha, so here we go.
Vad är grejen med Starbucks? Jo, kaffet och jag kan inte säga om de har bra kaffe där eller inte, för jag dricker inte kaffe och har inga planer på att börja dricka kaffe heller. Men på riktigt, är det såå speciellt kaffe där? Vissa säger ja, vissa säger nej. Jag kan säga att den varma chokladen inte var något speciellt och grädden på var... nah... Men ja, det funkar och jag är ganska säker på att jag kommer gå dit flera gånger.
Men iaf, vad jag vet är att mer än hälften av alla som går dit nu, går dit bara för att ta kort på sin mugg med sitt namn på och så lägger de ju såklart upp det på facebook också. Man ba wow, känner du att du har gjort något stort här i livet nu? Vet inte om de kanske tror att de är rikebarn bara för att de har köpt en cappuccino på Starbucks för 40 kr, men något är det. Bara så ni vet, så bryr sig inte någon om du har varit på något cafe över huvud taget... eller jo, kanske om du har någon läskig stalker, men det får vi hoppas att du inte har.
Varför ska alla börja dricka kaffe nu bara för att Starbucks har öppnat? Jag ska spara min kaffeoskuld, blir kanske av med den senare i livet, vi får se. Vill inte börja dricka kaffe bara för er vuxna där ute som säger "Ja, men vänta några år så kommer du också börja dricka kaffe!" när man frågar de varför de dricker kaffe. Faktiskt inget lockande tycker jag. Det luktar inte gott, ser inte gott ut och man luktar inte gott. Man luktar ju inte bajs, men ändå.


"Dina ögon kommer bli fyrkantiga"

Vi har alla hört någon säga det någon gång i livet. Hur dumma tror folk att barn är? Barn är faktiskt nästan alltid smartare än man tror. Aja, back to the point, hur skulle det funka? Bara för att man kollar på en fyrkantig tv betyder det väl inte att man får fyrkantiga ögon eller? Så om man är ute och kollar på träd istället så kommer ögonen formas som träd? Ja, för det vill man ju mycket hellre ha! Det finns typ ingenting som är format som ett öga i våran omgivning (notera typ så att ni inte ba "JOOO det här finns faktiiiskt!") , så vad skulle man kolla på för att ögat skulle hålla sin form då?
Mina föräldrar körde inte den så mycket vad jag kommer ihåg. Jag och min bror var väl för smarta för sånt *whipin' my hair*. Nej, men jag kollade inte överdrivet mycket på tv i mina yngre dagar, så det var väl chill, haha.


3D

Vad är grejen med att Disney inte gör några nya filmer, utan bara tjänar pengar på att göra sina gamla klassiker i 3D? Det funkar ju och så, men ganska tråkigt ändå. Jag gick på Lejonkungen i 3D och som alla andra filmer i 3D är det inte så mycket effekt, so don't waste your money on that! Eller jo, offra pengarna för Lejonkungen, den är bäst, men inte för 3D.
Har hört att de har gjort Skönheten och Odjuret och Hitta Nemo i 3D också. Jahopp, here we go... Det är som för några år sedan när Disney släppte alla filmer igen och hade stärkt färgerna en aning. Man ba wow... vi märker ju verkligen inte att ni bara vill sälja mer utan att anstränga er det minsta, nej nej! Dagens samhälle... *smh*. Haha, nä då. Men kolla denna videon. Hahaha, Ellen är bäst! Vem vet det kanske är såhär barnfilmerna kommer vara i framtiden, haha.Förövrigt vill jag bara säga att jag har haft en awesome dag! Jätteglad... och trött. Vaknade väldigt tidigt idag, men jaja.

Take care cuz I will!

Dope


Denna låten kommer påminna mig om denna dagen framöver!

TV shop

Jag älskar TV shop. Inte för att jag köper något, men för att det nästan alltid får mig att skratta. De ser fett fula och dumma ut när de ska sälja sin "Air bra" och står där med sitt fakesmile. Jag kollar mycket hellre på det än på typ Days of our lives. Seriöst. Kolla på videon. Hur fint är det och skaka på den där grejen? Not cool. HAHAHAHHA skit ful! Det står säkert på baksidan av paketet man får om man köper den "Om du vill ha en vältränad kropp som på bilden så måste du träna minst 5 timmar i gymet och använda Shake Weight i 5 minuter".


Tacos

Den mest överskattade maträtten ever. Alla i Sverige älskar det och det är sant, det är gott, men kom igen! Inte det godaste som finns. Det är typ ett bröd som man stoppar in lite grönsaker och köttfärs i. Alla säger säkert det bara för de inte vill lägga ner så mycket tid på att laga maten.
Man ser ju ändå ut som en gris när man äter det och det är omständigt att äta det. Allt ramlar ju ut. Speciellt om man har de där tacobröden, dom där gula, ni vet. Det är ju typ omöjligt att äta det utan att tappa hälften av allt som är inne i den.


Alla hjärtans dag

Glad alla hjärtans dag, fast det inte är så många som firar detta. Jag ska väl "fira" genom att äta och softa med min mormor och mah sistah.
Helt seriöst, alla hjärtans dag är nästan mer forever alone-arnas dag. Eller det är typ vi som pratar mest om det. Folk som är i ett förhållande bestämmer bara typ att träffas och göra någonting, eller? Man kanske får något av som "partner" eller vad man ska säga, men jag menar man kan ju göra någonting och få någonting vilken dag som helst, måste man göra en speciell dag för det också? Den som kom på denna dagen ville säkert bara vara taskig mot någon som den kände som var singel.


Over again

Bästa chill låten!


Vilken Ferrari?

Jag har velat ha en snygg keps länge nu och jag har hittat en. Den är perfekt! Fina färger, snapback, TISA, allt jättebra förutom att den kostar 55$ och sen måste man ju betala frakt/tull också. Jag har frågat om jag kan få en sån av mina föräldrar, men it's not gonna happen haha. Igår dom ba visa hur den ser ut då, så jag visade den. Min mamma ba "vi har nästan en sån ju! Den är också röd och gul. Den har Ferrari märke!" min pappa ba "A, a, ferrari, mycket bättre än denna". O-key... kepsen är inte ens röd och gul...


How swag is this?! Vill ha! Om jag inte får den... vilket jag inte kommer, så får jag väl köpa den själv.

chinamyah här

omg håller på med iddizas design nu, mean while kolla in min asballa blog! www.chinamyah.blogg.se!!!!!

No food?

Har ni sett hon där tjejen på Youtube som säger att man inte ska ge mat till barnen i Afrika för att "världen är överbefolkad" och att man plågar dom genom att skicka mat till dom? Man fattar att hon fakear allt hon säger på sina videobloggar. Hon har gjort några andra då hon t.ex pratar om att hon inte litar på fula människor också, men helt ärligt så fattar man att hon bara gör allt för att provocera folk och för att folk ska gå in på hennes blogg, vilket hon lyckas väldigt bra med. På sin videoblogg sa hon t.ex:
"Jag tycker att det borde finnas så mycket folk som maten räcker till." Det gör det ju...? Vi i västvärlden har ju huur mycket mat som helst! Det finns inget stopp på maten. Hur kan man då se att maten inte räcker till?
"Istället för att hjälpa dom gör ni faktiskt raka motsatsen" (genom att ge mat till dom). Men om man inte ger dom någon mat så svälter dom mer eller vad man ska säga, då blir det ju värre, eller? Bättre att gå mätt 1 dag och hungrig 99 än att gå hungrig 100.
"Iställer för att skicka mat, kan man skicka preventilmedel så att dom inte förökar sig." Hold up. "så att dom inte förökar sig"? Det låter som hon pratar om djur. No respect! Och det finns ju en anledning till att dom skaffa "10 barn ist för 2". Dom skaffar ju många barn för att dom ska hjälpa till, skaffa pengar, försörja familjen osv, jag tror inte att det är för att dom inte har några preventilmedel. Skulle man ge dom mat så kunde dom lägga pengar på utbildning och då behöver dom inte lika många barn till att försörja familjen.
Sen när hon tar upp det där med djuren och att man ska lägga pengar på dom och inte barnen i Afrika... Visst djur lider och det är synd om dom men, seriously?
Eller när hon sitter där med sin mat och äter, man fattar ju att det inte direkt är en slump att hon mat som hon äter när hon pratar om att man inte ska ge mat till behövande människor.
Eller när hon säger att världen är överbefolkad. Det är ju vi i västvärlden som släpper ut massa avgaser och försör världen.

Helt enkelt.


Frågade någon?

På facebook har vi alla vänner som alltid skriver saker som ingen bryr sig om! Dom skriver inte en status i månaden, nej dom skriver en sån status varje dag. Typ "Idag ska jag först till skolan, sen hem till Anna-Karin och där ska jag sova! Rooligt!!!!!! :))))" (så ska dom såklart alltid spamma också). Jahopp, trevligt. Fast ! Kunde inte bry mig mindre! Jag vet att vissa kanske tänker "men ingen har bett dig läsa statusarna!", nej, men när någon skriver en statatus varje dag så undrar man ju om något är fel eller vad grejen är. Vill man skriva vad man gör dag ut och dag in så kan du skriva dagbok eller skaffa en blogg eller något.


Great Expectations


Inte världens nyaste låt så att säga, haha, men hittade den förra veckan och den är skitbra! Men vad ska man säga, det är ju Diggy som har gjort den ;D

Ja, jag fattar

Vad är grejen med att massa gilla-sidor ska lägga ut massa bilder på facebook på typ "två tomater som går över gatan och så blir ena påkörd och så säger den ena 'kom nu ketchup så går vi'"-bilder och så skriver dom "Gilla om du fattar" under den. What the heck är det som man inte ska fatta med en sån bild?! Men det värsta är att det alltid kommer en idiot som skriver "I don't get it.." som kommentar. Man ba R U serious? Hoppas inte det!


Typ denna. Vad ska man inte fatta med den?

Skriv ditt namn!

Något som jag stör mig väldigt mycket på är när någon skriver en kommentar som är taskig/kränkande och så vågar dom inte skriva sitt namn. Vad är grejen? Oj vad cool du var som vågar säga vad du tycker.. men oj, vänta, du glömde skriva ditt namn! HALLA. Rädd för att få skit eller? Då är nog inte du rätt person som ska skriva sånna kommentarer. Ganska skrattretande ändå.

Jaja, that's it for today.

Disney

Jag älskar disney! Bättre filmer finns inte, seriöst!
Jag, min bror, hans flickvän och min mamma satt och kollade på Snövit och de sju dvärgarna och Törnrosa igår. Var jättelängesen jag såg dom filmerna! Fick riktiga flashbacks när jag kollade på dom haha. Men när jag satt där och kollade på filmerna så tänkte jag på några saker.
1. Har ni tänkt på att Snövit bor mitt i skogen i ett hus med 7 st kortväxta typ 60åriga män? Och inte bara det, dom alla har en crush på henne typ... pretty nasty huh?
2. När Snövit är död så har dvärgarna henne i en glaskista i ett år! Yes, ett år! Fatta vad äckligt! Ja, jag vet att det är tecknat och så, men ändå! Hon borde väl typ börja ruttna och lukta osv?
3. När prinsen äntligen har hittat Snövit så är hon död och har varit det i ett år. Ändå går han fram och kysser henne... Euw, I say euw!
Och i Törnrosa, har ni tänkt på att:
1. "häxan" där påminner väldigt mycket om hon i Snövit som säger "spegel, spegel på väggen där".
2. Prins Filip är typ 10 år äldre än Törnrosa. Så en en 26 åring blir kär i en 16 åring som han "träffade en gång i en dröm" och en minut i skogen...? jaha...
3. Hon ska ju sticka sig i fingret på sin 16e födelsedag och just den dagen väljer féerna att berätta allt och återvända till slottet. Om dom hade väntat med att säga nåt tills nästa dag så skulle Törnrosa aldrig stuckit sig på fingret... Smartiepants!
Men annars var filmerna bra! :)


Tävling hos Camilla

Jag är med och tävlar om shorts hos Camilla. Var med du också!

VÄLKOMMEN

Hej hej :D
Jag har blivit som alla andra och skaffat blogg haha. Kommer nog blogga om musik, mina åsikter osv, inte sån här "hej idag har jag..." blogg. Finns way för många sånna now in days... hahah.
Yes, ni får nöja er med den informationen for now.

Hejdå :D

RSS 2.0