1 månad

En månad med min favoritlåt idag. Grattis till oss!


It gets better

Share the video


another ellen-clip

Man kan aldrig få nog av dom! :D
Btw, sorry för den dåliga uppdateringen, men jag sov typ 6 timmar två nätter i rad, och det är way för lite för mig haha, så I'm still recovering, haha. Har varit ganska trött, och har inte varit hemma så mycket heller... Men iaf, här är another ellen-clip :)

Btw, ser ni? Det är den där grejen som jag skrev om i mitt tv-shop-inlägg! :D


äntligen!

Nu har videon kommit! Asså älskar Drake! Bäst är han! B Ä S T !


HAHAHAHA

Asså skojar du? Det har kommit en ny Rebecca Black, men (håll i er) TVÅ stycken. Och (håll i er igen) dom är värre! Asså omg HAHAHAHAHHAHAHA egentligen vill man spotta dom i ansiktet, men asså... nä, orkar inte, kan inte annat än skratta! Rebeccas va ändå rolig, denna wtf "hot girls we have problems too, just like you" man ba wait, hold up. Var är the hot girls? I videon? AHAAA, är det dom som ska va hot girl... Asså... I don't know 'bout ya'll, men... Dom är säker bara rika, för dom är inte så fricking hot, if you ask me...

Det roliga är att dom tror att dom kan sjunga. Varför skulle dom annars lägga ut videon? Och sen, asså vad leker dom? Dom leker värsta players som går ut på kubbar och festar loss, man ba halla, tjejer, ta det lugnt! Vad är ni? Femton?

Nä men asså seriöst, denna kommer bli stor som Rebecca, just wait and see.


In your facebook

Som ni alla vet så älskar jag Ellen. Här är ännu ett av hennes klipp :D


Jeansjacka vs jeansväst

Vad är bäst/snyggast? Jeansjacka eller jeansväst? Cuz my parents aint gonna buy both of them! Så, vad tycker ni är bäst, jeansjacka eller jeansväst?


cover the night

Så inatt är natten då alla ska sätta upp KONY 2012-affischer. Jag ville vara med, men jaa, jag har inte fått tag på några affischer, och sen så tror jag inte att jag hade fått vara ute mitt i natten och sätta upp massa affischer med några kompisar, men vi får hoppas att det finns andra där ute som gör det och att imorgon när vi vaknar är det fullt men KONY 2012-affisher!
Men ska jag vara ärlig så tror jag faktiskt att folk har glömt KONY 2012. Eller inte så glömt så att de inte kommer ihåg det, men man tänker inte på det och man pratar inte om det. Tvärsynd. När klippet lades ut på youtube blev alla värsta engagerade och pratade om det hela tiden och ville leka värsta lifesavers, och nu, en månad senare, kommer man inte ens att tänka på det...


One word

N O S T A L G I

 

 


young mom

Kollade på några klipp på youtube om teen moms som bor i USA. Asså seriöst?! It is crazy! Hur kan en tonåring vilja ha ett barn?! Asså hur kan det ens komma in i ens tankar? I seriously don't get it! Fast det är faktiskt mycket vanligare men teenmoms i USA än vad det är i Sverige. Jag tror det var 3 av 10 är/har varit teenmoms. Asså är det inte sjukt? (svarar på min egna fråga) JO det är det!

Denna kollade jag på t.ex. Heeelt sjukt! Hennes mamma bönar och ber att hon ska sluta. Bryr hon sig? NÄ! Någon dag komer hon ångra sig!

Asså jag skulle aldrig göra något sånt! För det första, man förstör inte bara sitt liv, utan säkert barnets också.

För det andra, hur respektlöst är det inte mot sina föräldrar? I don't know 'bout ya'll, men mina föräldrar har gjort allt för att ge mig en så bra uppfostran och barndom som möjligt. Allt jag gör (som är bra haha) gör jag för dem, och mig själv såklart, men ja, för att göra dem stolta. Hur respektlöst är det inte att skaffa ett barn då? Efter allt de har gjort för dig, ska du bara kasta bort det? Nej. Gör något bra med ditt liv. Något du inte kommer ångra.


Föräldrar och deras åsikter

Vad är grejen med att föräldrar aldrig kan bli nöjda? Om jag är hemma hela tiden så klagar de på att jag är hemma för mycket och typ inte har något liv. Om jag är ute så är jag ute för mycket och klagar på att de aldrig ser mig. Om jag äter för lite så klagar de för att jag äter för lite och ba "Har du blivit anorexia eller? Ät. ÄT!". Äter jag mycket så... Äter jag ändå för lite, haha. Man äter aldrig för mycket mat. :D Förutom när man har gäster. Då säger de istället "Eh! Sluta ät! Spara till gäster!". Sen när man har ätit klart vill de att man ska äta upp resterna, man ba mm, tack, jag blir som hunden ni aldrig ville köpa...
Och sen detta med att de ska jämföra en med massa typ underbarn. Man ba I'm only human! Eller när de ska ta upp om hur allt var mycket svårare på deras tid och att vi ungdomar nu är så lata och otacksamma. Sorry men jag är inte född på stenåldern. Vill de typ att man också ska gå 1 mil till sin skola i en snöstorm och hjälpa/pusha sina syskon hela vägen dit? Nä. So what's the point?


Till i die

I♥Breezy


just my luck

Vad är grejen med att alltid när man är trött och inte orkar fixa sig och har helt enkelt en bajsdag, så ska man se... Jaa, folk man inte vill se på sina bajsdagar, haha. Typ folk man inte sett på länge, folk man bara har sett några få gånger men man kommer fortfarande ihåg de och de kommer ihåg dig, eller typ nån som är riktigt snygg. Då ska man ju såklart se ut som en gris. Är det bara för mig det händer sånna saker? Känns så...


keeping up with the kardashians

Big love till den serien och den familjen. Under sportlovet såg jag det på tv och tänkte att jag kunde kolla på det, eftersom jag var uttråkad. Men efter det första eller andra avsnittet var jag fast. Älskade serien! Vet inte vad det är som gör att jag gillar den så mycket, I just do! Kollade klart på serien och visste typ inte vad jag skulle göra med min fritid efter det. Haha, låter som att jag inte har något liv, men tro mig, när man fastnar för en serie och blir obsessed med den, så blir det så.
Snart kommer den sjunde säsången ut and I can't wait! Seriöst! I'm so exited and I just can't hide it, haha. Vet dock inte när den kommer ut, eller när den kommer ut på letmewatchthis, rättare sagt haha. Om någon vet, så skulle jag uppskatta om ni kommenterade inlägget med svaret! :)
J'adore!

Beez in the trap

Bitches stay shit and they aint say nothing.


Parapapapa i'm lööving it


pictures part 2


You wanna be on top?

Glozell

Började kolla på henns videos för lite över ett år sen och har kollat sedan dess!

"This is eat cake how you want to eat cake!" HAHAHAHA, så sant!


100 percentVet att det har blivit mycket länkar på sistone, men jag har haft lite läxor att... :(

sluta ge dig själv komplimanger

Nu menar jag inte att ni ska sluta tycka ni är fina eller nåt, utan nu menar jag folk på typ instagram som taggar sitt egna foto med typ "#swag" och "#kb". Vad är det som är så swag med en bild på en vanlig svensk tjej med blont hår, blåa ögon och en tröja från Ginatricot som halva Sverige har? I don't know about you, but that is not swag to me! Och tagga din egen bild som kb... asså, vet du ens vad kb är? Om du vet det så är det ganska konstigt om du taggar din egna bild som kb, just saying.


TAKE CARE

I crave

Jag var i stan för några dagar sedan med Denise och vi letade efter en basic grå hoodie i typ en timma! Hitta vi nåt? Nej! Det finns inte!

Jag vill ha typ en sån här, ba med en dragkedja i mitten! Är det så mycket begärt? Haha, låter som värsta borskämda ungen som vill ha en hundvalp. Men detta är en hoodie, en munkjacka, inte en fricking hundvalp. Så seriöst, vet ni någonstans man kan köpa någon basic grå hoodie, kommentera!

drogOnly got just one life, this I've learned. Who cares what they're gonna say?

RSS 2.0