Bad weather

Vi vet alla att vädret har varit lite... bajs denna sommaren, men låt inte vädret stoppa dig från att göra denna sommaren till den bästa! Denna sommaren kommer aldrig komma igen och du kommer aldrig vara så ung som du är exakt nu! Så sitt inte hemma och ruttna, gå ut och gör något! Se till att denna sommaren blir värd att minnas! Och om du nu ändå sitter hemma och degar, skyll dig själv, skyll inte på vädret!


Dansa, pausa

So, nu har det kommit en engelsk variation av dansa pausa... Jaa, det var väl...bra. Haha nä men den svenska variationen är bättre. Inte så konstigt att man tycker det eftersom det är ju den man har lyssnat på, men ändå. Jag tror inte att jag kommer börja lyssna på den engelska variationen, men det är ju bra att panetoz vill nå större publik osv osv. Om ni inte har hört låten och vill söka på den så tror jag att den heter tanz mach pause. Men yes, det var det, take care chicos y chicas!


(ingen rubrik)


Bilder


SORRYYY!!

HAR INTE KUNNAT GÖRA NÅGOT FLN INLÄGG för jag har ingen dator. Har försökt från mobilen men det har ej gått så ajaa, haha. Är tillbaka nu iaf... Typ 😁


RSS 2.0