Chris Brown

Asså ååååh vad jag vill åka till Stockholm när Chris Brown kommer!! Åhhhhhhh! Ni som ska dit, ta vara på varje sekund! Om inte för er själva, så gör det för mig!
 
#TeamBreezy
 
 
Vad jag väntade alltså!

Namnsdag

Vad gör man på sin namnsdag? Firar man den? Eller a, obviously så firar alla olika, men vad gör man? Får man presenter för att namnet ens föräldrar gav en råkar står på almanackan? Äter man tårta? Har man värsta gathering och samlar släkten? Okej, imma not lie, skulle inte tacka nej till presenter och verkligen inte tacka nej till tårta, haha. Men seriously? Aa, okej...
 


P E A C E

Glozell

HAHAHA!
 
 

free end

Min pappa har inga vänner. Eller jo, några stycken faksikt, men nästan ingen av dom bor i Sverige och dom som bor i Sverige bor typ 4 timmar från var vi bor. Bara för att jiddra med min pappa brukar jag fråga varför han inte har några kompisar. Han svarar alltid: "Varför jag ska ha vänner? Dom skapar bara problem." ... okej... Jag ba men då har du bara dåliga vänner halla. Han kollar på mig och säger: "Kolla. Har du ens lyssnat på ordet eller? Friend. Fri-end. Free end! Det är gjort för att det ska bli end.". HAHAHAH asså whaat da faack?
Jag tror att anledningen till att min pappa inte har så många kompisar är att han inte orkar hålla kontackten. Det är alltid folk som ringer till honom osv osv, men han ringer aldrig tillbaka. Haha, nu vet ni var jag har fått det ifrån!
 


P E A C E

RSS 2.0