det föräldrar är bäst på...

...är att klaga. Idag när jag kom hem så var det första min pappa sa "pherto rehndi", alltså typ "du är alltid ute". Man ba hej, trevligt att se dig också! Hade jag sagt så till min pappa när han kom hem hade han ba "kolla vem är du? Är detta vad jag får när jag sliter och jobbar så att du ska ha det bra?" och nanana, man ba jaaaaa, okej, förlåt, der kommer inte hända igen. En gång glömde jag kommer ner och säga hej och krama honom när han kom hem efter jobbet, så var han sur på mig i typ 2 dagar... Men jag älskar mina föräldrar ändååå! :D ♥


P E A C E


Loreen - Sveriges stolthet

Yes, som alla vet så VANN SVERIGE! Damn vad glad jag blev asså! Rätt låt vann, till skillnad från förra året. Haha.

 

Btw, morsdag idag, till er som på något sätt har missar det! Så har du inte köpt något till din mamma, ge henne en stor fet kram och en stor fet puss och ge henne lots of love!


4 letter word

Älskar låten!
Skulle jag vilja ha en boyfriend, så skulle jag vilja ha en sån! Exakt som Diggy!


Sommarlåt!

Känner att denna kommer bli en riktig sommar låt haha.


dat shit cray!


Just saying...

how to...

Är det bara jag som går in på random "how to" video på youtube när jag har tråkigt? Asså det är sjukt ibland vad man hittar för video. Så sitter man där efter en timma och "what the heck am I watching?". Seriöst, har du något problem, google youtube is your friend! Har du någonting som behöver lösas, gå in på youtube, skriv "how to" och sedan det som du behöver hjälp med. Vill du lära dig att rida? Skriv "how to ride a horse". Vill du lära dig, I don't know, lära dig portugisiska ("spider" känn dig träffad där ;D), sök på "how to speak portuguese".

Vem behöver skola när det finns youtube? :D


P E A C E

Logosquiz

Bästa "nya" appen just nu. Det går ut på att man ska försöka komma på så många märken som möjligt. Jag vet låter värsta tråkigt, men det är det inte! Testa det! Vet inte om den finns för android, men den finns för iPhone iallafall. Gå in på appstore och sök på logosquiz. Den är gratis, haha.


Så ser den ut så ni vet haha :)

yey, a new segment!

Ellen får mig alltid att le! :D LOL till henne haha :D

Swim good

Min nya favoritcover!


ellen

så klart :D


Det heter "gilla" av en anledning

Jag ska inte ens fråga "är det bara jag som stör mig på folk som skriver 'Gilla min profilbild' på facebook", för jag vet att jag inte är den enda. När någon skriver så till mig så tänker jag:
1. Don't you dare tell me what to do!
2. Jag gillar din profilbild om jag vill, inte om du vill.

Vet inte om ni har märkt det så heter det gilla. Gillar jag bilden eller statusen eller vad det nu är, så trycker jag väl antagligen på gillaknappen. Gillar jag den inte, så trycker jag inte på knappen. Svårare än så är det inte!
Det är typ samma sak att gå fram till någon och säga "Säg att jag är fin". Man ba Om du säger så, så är det större chans att jag inte gillar den överhuvudtaget, även fast jag hade gjort det om du inte hade sagt något.

Har som sagt tröttnat på facebook. Känns som att det bara är jag och mina kompisar som har det för att hålla kontakten med folk och chatta med folk osv, inte för att lägga upp bilder på sig själv och tigga gillningar för att det ska se bra ut och man vill se, I don't know, populär ut. Asså just stop it! Fatta what a waist of time! Min tid är dyrbar och jag tänker inte lägga den tiden på att försöka få så många gillningar på fb som möjligt. Just saying...


man ba pfft, nah!

Food

Ååh, vill ha en sån här pizza! D: Och skriv inte att jag är dum i huvudet eller något, för jag vet att ni också vill ha den!


Yeah man!

Träffade Whitney Port :D fick även en goodiebag :)

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3314467/images/2012/pic_201918687.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3314467/images/2012/pic_201918687.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3314467/images/2012/pic_201918687.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3314467/images/2012/pic_201918687.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3314467/images/2012/pic_201918739.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3314467/images/2012/pic_201918739.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3314467/images/2012/pic_201918739.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3314467/images/2012/pic_201918739.jpg" class="image">


glad you came


Hahah, tvärskön! :D

pictures part 3


Så jag!


Så sant!


True dat


"Who touched my food?!"


Sorgligt men sant


HAHAHAHA, aah, hade jag kommit hem och sagt det... Nä, det hade bara inte hänt! Blattetjejer, you feel me, right?

wordIn your facebook part 2


Känner att jag borde få betalt för alla inlägg jag har gjort om Ellen haha.

Oh, and by the way, if you didn't know.. IT'S FRIDAY FRIDAY! (ja, den är gammal, men vad ska du göra?!)

it was only just a dream

Värsta känslan när man drömer en skitbra dröm, så vaknar man upp från den och inser att det bara var en dröm. Hände mig här om dagen. Man blir värsta besviken och det förstör typ ens morgon! Haha.
Eller när man drömer något så verkar det verkligt, så man måste typ fråga folk om det verkligen har hänt och dom kollar på en som man vore dum i huvudet och ba "Nej..?". Haha, hänt mig många gånger! :D


P E A C E

våren är här

Yes! Våren är här. Äntligen lite varmare och fint väder osv osv, skitskönt. Men, I hate to break it to you, men det är inte sommar. Bara för att det är soligt och lite varmare än vanligt så betyder det inte att sommaren är här. Så himla typiskt alla som bor i Sverige, "Nu har solen kommit fram, på med shorts och linne". Man ba kan du lugna ner dig? Det är typ 17 grader! Asså oroa er inte, sommaren kommer, vänta bara.
Så ska det ju såklart bombas med bilder och statusar på facebook om att det är fint väder och jag vet inte vad. Ännu en gång, tack för informationen, men jag har fönster. Det va nån som skrev "Äntligen sommar" eller nåt sånt och en bild till. Ååh, vilken sommar? Föddes du igår eller?

Aja, ska inte dampa mer haha.


P E A C E

RSS 2.0