Träna!

Min mamma vill verkligen att jag ska börja träna! Här om dagen så kom mamma till mig och ba "det stod i tidningen att de som tränar när de är unga minskar risken att få stressproblem när de blir äldre". Man ba jaa mamma, jag ska börja träna... Snart... Sen... Imorgon... Nästa vecka... Vi får se när! Haha.


skapa en grupp!

Kan någon vara så jättesnäll och skapa en grupp eller en fanpage som någon kan uppdatera där man i ena gruppen skriver alla "omg det snöar!" och "JAAAA! DET ÄR SOLIGT, VILKET BETYDER ATT SOMMAREN ÄR HÄR FAST DET BARA ÄR 2 MARS!". Och i en annan grupp kan man skriva "Nu fick Özil gult kort", "Det står 1-0 till barca" och jag vet inte vad. På så sätt kan de som faktiskt vill läsa de där statusarna (om det nu finns någon) få informationen och vi andra behöver inte se de statusarna någon stans! Jättebra! Problem solved!


about your statusar!

MY DADA

Här om dagen var inte min bästa dag om man säger så, haha. Va på dåligt humör osv, men min pappa fick mig att skratta (som vanligt). Efter en liten stud va jag på dåligt humör igen. Min pappa ba "varför är du sur nu igen? Du är som Sveriges väder! Ena sekunden är det sol, andra är det regn". Hahah, min pappa har sina stunder ibland! :D


NRJ+engelska=?

Asså NRJ's...röster eller vad man ska säga, dom som pratar asså... Deras engelska uttal är ju lite... Jaa, sådär kan man väl säga... Det va en som skulle säga take care, han ba "Tejk kär". Och vad är grejen med att dom ska säga att dom spelar de senaste hitsen? Man ba no, just... No.

Detta var ett såntdär "hej jag har inget att säga men jag gör ändå ett inlägg"-inlägg.


P E A C E

"Vi har alla varit små"

Det bombas med bilder på folk när de var små och så ska de ju såklart lägga till texten "vi har alla varit små!". Då känner jag såhär:

Nää du vet, jag föddes när jag va 30! Vadå ska den där texten vara en ursäkt till att lägga ut bilden eller va..? Asså i just dont get it -.-

el fiddio


skrik inte!

En sak som äldre blattar inte har förstått (och jag tror aldrig att de kommer förstå det heller) är att man inte behöver skrika för att personen man pratar i telefon med ska höra en! Okej 10 år tillbaka om man pratade med någon i utlandet, då behövde man kanske skrika. Men nu behöver man inte ens det när man ska prata med någon utomlands. Men jag antar att det har satt sig i ryggmärgen så att säga.


Detta är typ blattar som pratar i telefon...

sen när är du svensk?

Ni vet på instagram? Dom här hashtagsen. Vad är grejen med att alla tjejer ska tagga sig själva som #swedish #girl? Sen när är du svensk? Du är en av dom här blattetjejerna som aldrig skulle säga att du var svensk, men helt plötsligt så ska du tagga dig själv som swedish girl? Dubbelmoral. Och på tal om taggar. Sluta tagga orelevanta saker. Okej om du taggar saker som faktiskt finns i bilden eller har med bilden att göra men om du tar kort på dig själv och sen taggar #weed eller nåt. Man ba vem försöker du lura? Weed? Du är 12! Just stop it! -.-'


P E A C E

RSS 2.0