Push back

MI LOVES DIS
 
 

Filmtips

Har kollat på mycket film under sommarlovet, för... well, det va ganska bra filmväder om man säger så. Tänkte tipsa på lite filmer som jag har sett och som va bra.
 
Think Like a Man.
Jag trodde faktiskt inte att denna filmen skulle vara så bra (fråga inte varför). Men jag kollade på den för att Chris Brown är med lite, haha, #TEAMBREEZY MAN! Men den var faktiskt bra!
 
 
A Thousand Words
Eddie Murphys nya film. Halla det är Eddie Murphy, man måste se den!
 
 
Kung Fu Panda 2
Varför har ingen sagt att den är så bra? Jag ska inte göra det misstaget, så till er som läser, den är bra! Tog mig tid att ens kolla på den för jag trodde inte den skulle vara så bra, men det va den.
 
 
The Princess and the Frog
Samma som kung fu panda, så va denna jättebra och ingen sa nåt! Wtf is wrong with you people?
Som ni vet (hoppas jag) så älskar jag ju Disney, så va tvungen att kolla på den. You should too!
 
 
Killers
Denna filmen är från den tiden då Ashton Kutcher fortfarande var snygg, så det blir värt att kolla på den bara för det typ!
 
 
New Years Eve
Den är inte lika bra som Valentine's Day, men aa. Den va sorglig! Haha, asså inte hela, men fick typ deppkännslan när jag såg den... men asså... Just watch it!
 
 
Så kommer inte på någon mer film just nu, så det får bli det. Hoppas någon fick nytta av detta, annars är ni sämst.
 
Jag har inte kvar min peace bild men ska försöka hitta den. Så länge så tar vi bara texten.
 

P E A C E

Half on a baby

Bästa låten
 
 

Sluta lek

Wazzap?! Fick min dator idag! Har inte haft den under lovet, men nu har jag den vilket betyder att jag kan göra inlägg haha. Men men nu till äment:
 
Är det bara jag som stör mig på killar som försöker leka jättefina och snälla och jag vet inte vad, men egentligen är de årets douchebags? Det typ säger att alla tjejer är perfekta, att tjejer inte ska behöva smink för att va fina osv osv. Men när det ser en tjej som har lite mer fett på sin kropp än "vanligt" så ska de kalla henne massa namn och ba "eww vad äckligt!" och typ skratta! Så himla fult och provocerande! Det finns tjejer som är dumma och går på era fula och äckliga "trick" eller vad man ska kalla det, and God bless those girls, men förhoppningsvis ser alla vilka idioter ni är! Det är ni som spelar snälla som är de värsta! Vi fattar! You just wanna get in girls pants! Snälla, skaffa ett liv. Och kom inte och säg sen hur ni hatar falska människor! Ta och kolla på hur du är och hur du beter dig innan du dömer andra! Bättre att vara en douche all in! Vill slå er i ansiktet haha, så här får ni!
 
 

RSS 2.0