Föräldrar och deras åsikter

Vad är grejen med att föräldrar aldrig kan bli nöjda? Om jag är hemma hela tiden så klagar de på att jag är hemma för mycket och typ inte har något liv. Om jag är ute så är jag ute för mycket och klagar på att de aldrig ser mig. Om jag äter för lite så klagar de för att jag äter för lite och ba "Har du blivit anorexia eller? Ät. ÄT!". Äter jag mycket så... Äter jag ändå för lite, haha. Man äter aldrig för mycket mat. :D Förutom när man har gäster. Då säger de istället "Eh! Sluta ät! Spara till gäster!". Sen när man har ätit klart vill de att man ska äta upp resterna, man ba mm, tack, jag blir som hunden ni aldrig ville köpa...
Och sen detta med att de ska jämföra en med massa typ underbarn. Man ba I'm only human! Eller när de ska ta upp om hur allt var mycket svårare på deras tid och att vi ungdomar nu är så lata och otacksamma. Sorry men jag är inte född på stenåldern. Vill de typ att man också ska gå 1 mil till sin skola i en snöstorm och hjälpa/pusha sina syskon hela vägen dit? Nä. So what's the point?


Kommentarer
Postat av: FASHAMYBLE ▲

so true, so true...!

2012-04-16 @ 23:00:08
URL: http://fashamyble.blogg.se/
Postat av: Siri

Säljer massa kläder osv, kolla http://salee.blogg.se/

2012-04-16 @ 23:57:45
URL: http://salee.blogg.se/
Postat av: ebba

Hejsan! Kika in på bloggen för att gissa vad just DU tror att jag håller på och måla just nu! ;) Du har till kl 19.00 på dig!

2012-04-17 @ 17:24:10
URL: http://ebbahofstrom.myshowroom.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0