HAHAHAHA

Asså skojar du? Det har kommit en ny Rebecca Black, men (håll i er) TVÅ stycken. Och (håll i er igen) dom är värre! Asså omg HAHAHAHAHHAHAHA egentligen vill man spotta dom i ansiktet, men asså... nä, orkar inte, kan inte annat än skratta! Rebeccas va ändå rolig, denna wtf "hot girls we have problems too, just like you" man ba wait, hold up. Var är the hot girls? I videon? AHAAA, är det dom som ska va hot girl... Asså... I don't know 'bout ya'll, men... Dom är säker bara rika, för dom är inte så fricking hot, if you ask me...

Det roliga är att dom tror att dom kan sjunga. Varför skulle dom annars lägga ut videon? Och sen, asså vad leker dom? Dom leker värsta players som går ut på kubbar och festar loss, man ba halla, tjejer, ta det lugnt! Vad är ni? Femton?

Nä men asså seriöst, denna kommer bli stor som Rebecca, just wait and see.


Kommentarer
Postat av: Bella

Tror inte att dem är seriösa, det är väl en kul grej från deras sida bara :) för dem vet att det är provocerande och att dem får uppmärksamhet. Tycker det roligaste är alla ni som blir provocerade, och vill spotta på på dem osv :P så onödigt. det är bara en låt. Och dem var ju inte direkt fula ;)

2012-04-23 @ 18:41:18
URL: http://rememberthiis.blogg.se/
Postat av: Simmi

Hahaha, Rebecca Black framstår som riktigt grym jämfört med dessa två b-rudar...xD

2012-04-23 @ 18:51:11
URL: http://siimmii.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0